Followers

Wednesday, February 5, 2014

BBQ Chicken

Salam,
Ni gambar lama. Bulan lepas tak salah atau mungkin bulan sebelumnya.
BBQ chicken restaurant dekat atas The Apartment @ The Curve.
Restoren agak terceruk sedikit dan menghadap ke escalator menuju ke food court.
Sound system pun tak ada dan lagu2 yang dimainkan dalam restoren datangnya dari laptop.
Harga reasonable (actually murah utk restoren kat curve) dan rasa boleh tahan.
Peas dalam pineapple fried rice rasa masih frozen sikit. Aku rasa kalau tambah benda2 fresh dalam fried rice dari sayuran frozen macam carrot, corn and peas lagi better kot.
Squid memang best.
BBQ grilled pun okay.





Regards,
liza nur

No comments:

Post a Comment